06-70-571-4246
pongracz.dori@gmail.com

Művészetterápia

Művészetterápia szimbolikus ábrázolása
Önmagadhoz a művészeten át!

ZenDo

Önismereti műhely

A művészeti terápia segítségével kis csoportokban lehetőségünk nyílik életünk eseményeinek feltárására. A tudattalan bevésődéseket előhívjuk és egy másik aspektusból szemlélve megjelenítjük a művészetben, saját alkotásainkon keresztül. A megélések önmagukban és külön-külön is harmonikus és teljes élményt nyújtanak, akárcsak a bennünk szunnyadó színek az alkotásban.

A csoportok célja

A csoportok célja, hogy önismeret által felfedezzük önmagunkat. Relaxációs technikák segítségével hívjuk elő az életünket meghatározó viselkedésmintáinkat, és a művészeti alkotáson keresztül tudatosítjuk a saját működésünk térképét.

Élményalapú terápiák segítségével átdolgozzuk az elakadásokat. Az erőforrásainkat megerősítjük és sikeres stratégiákat alakítunk ki.

A megélt változásokat képekben is megjelenítjük. Az alkotás örömén keresztül felszabadítjuk kreativitásunkat, elmélyítjük az felismeréseinket, és feltöltődünk a közös élményekben.

A csoportok tematikája

Az életünk szakaszaiban megélt felismerések segítik, hogy azt az életet éljük amit igazán szeretnénk, így ennek megfelelően a csoportok mindegyike egy- egy fontos életszakasszal foglalkozik. A művészetterápiás csoportok tematikai felépítése öt részből áll. Témájukat tekintve egymásra épülnek, végigkísérik az életciklusokat. Javasolt mindegyik csoporton részt venni, ami összefüggő egészként tartós változásokat eredményezhet.

A csoportok témái és időpontjai

1.Szorongásból nyugalom
Hogyan jelenek meg a világban?
2016. február 13.
2.Félelemből erő
Mit tudok létrehozni?
2016. március 20.
3.Gátlásból siker
Ki vagyok a szerepeimben?
2016. április 16.
4.Veszekedésből párbeszéd
Hogyan legyek harmóniában?
2016. május 14.
5.Pánikból béke
Mi a létezésem célja?
2016. június 4.

A csoportok 10 órától 16 óráig tartanak.

A csoportok jellege kiscsoport.

Egyszerre csak limitált számú résztvevőt tudunk fogadni. Számunkra fontos, hogy mindenkire elegendő idő jusson. A csoportok nyitottak, bárki jöhet rájuk, semmilyen előképzettség, művészeti tudás nem szükséges.

A limitált létszám miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni, mielőtt betelnek a helyek.

Részvételi díj

A részvételi díj 15.000 Ft/alkalom. A díj tartalmazza a művészeti tevékenységhez szükséges kellékeket és eszközöket is.

A csoporttal kapcsolatos részletesebb információkat jelentkezéskor adunk. A következő csoportra az alábbi linken lehet jelentkezni.

Szeretettel várunk a csoportokon:

Dóra és Márta

Jelentkezés művészetterápiára: